GDPR / PERSONVERNERKLÆRING

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

Denne personvernerklæringen gjelder for Lonevåg Beslagfabrikk AS sin aktuelle landingsside.

Lonevåg Beslagfabrikk AS (org. no. 828 824 112) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden.


Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (https://lobassolar.no) godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

 

Nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til denne personvernerklæringen.
Informasjonen som sendes til oss via påmeldingen blir lagret internt i vårt system for håndtering av nyhetsbrev.

 

Kontaktskjema

Ved å sende inn en melding via vårt kontaktskjema samtykker du til denne personvernerklæringen.
Informasjonen som sendes til oss via vårt kontaktskjema blir sendt til vår e-post adresse og lagret internt på vår nettside.

Hvis du har sendt inn en melding via vårt kontaktskjema kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.


Informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobile enhet når du besøker nettsiden. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din.

Tredjeparts leverandører, inkludert Google bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på denne nettsiden til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. Vi benytter oss av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Google AdWords og Google Analytics.

Dersom du ikke ønsker dette kan du velge bort informasjonskapsler fra Google og Doubleclick ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.


Personopplysninger til tredjepart

Lonevåg Beslagfabrikk selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten.

I noen tilfeller videreformidler vi personopplysninger til tredjepart for å kunne gi deg personlig tilpasset og relevant innhold på andre nettsteder.


Rettigheter

Lonevåg Beslagfabrikk AS har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Lonevåg Beslagfabrikk ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.


Ansvar for innhold på nettstedet

Lonevåg Beslagfabrikk endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.


Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker denne nettsiden blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/


Linker til andre nettsteder

Denne siden kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.


Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom nettsiden.


Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss per e-post.

 







    Kontakt oss

    Lonevåg Beslagfabrikk AS


    LOBAS er ledende produsent og leverandør av taksikringsutstyr og garasjeporter i Norge. All produksjon foregår på Osterøy utenfor Bergen.



    Hovdavegen 18,
    5282 Lonevåg

    Telefon: 56 19 31 00
    E-post: lobas@lobas.no

    Nettside: www.lobas.no

    © 2021 LOBAS® SOLAR - Med forbehold om skrivefeil.

    GDPR / PERSONVERN:
    Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Ved å sende en melding via vårt kontaktskjema godkjenner du vår gjeldene personvernerklæring
    .


    Siden er beskyttet med reCAPTCHA og Google sine Personvernregler og Vilkår gjelder.